Isporuka i povraćaj

Način isporuke

Isporuka se vrši preko D Express kurirske službe na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Kuriri poručenu pošiljku donose radnim danima u periodu od 8 – 15h kao i subotom od 8 - 15h. Ljubazno Vas molimo da obezbedite nekoga ko bi mogao da primi pošiljku u ovom periodu. Kurir pokušava svaku pošiljku da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi pozvaće Vas na broj telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovorićete novi termin isporuke. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog zbog koga pošiljka nije uručena i dogovorićemo se o ponovnom slanju. U slučaju da robu ne primite u predviđenom roku, obavestite nas e-mailom.  

Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja preuzmite pošiljku i obavezno potpišite kuriru adresnicu. Pošiljku će pratiti i naš račun. Samo u slučaju odabira plaćanja pouzećem kuriru plaćate pošiljku gotovinom i to isključivo tačan iznos koji je na računu – ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Pošiljka se plaća isključivo gotovinom.

Još uvek nismo u mogućnosti da naručenu robu isporučujemo van Srbije. Ne isporučujemo robu na Kosovo i Metohiju.

Lomljiva roba i povraćaj robe

Sve lomljive stvari koje šaljemo su odlično upakovane i maksimalno zaštićenje. Ipak dešava se da u toku dostave roba bude polomljena i takva bude dostavljena. Molimo Vas da paket otvorite pred kurirom i uverite se da nema eventualnih oštećenja. Ukoliko primetite oštećenje kurir mora da napravi zapisnik o šteti na licu mesta i da nam taj zapisnik dostavi zajedno sa oštećenom robom. Samo u ovom slučaju bićemo u mogućnosti da refundiramo novac ili pošaljemo identičan proizvod bez dodatnih troškova. Ukoliko kurir ne napravi zapisnik o šteti na licu mesta nećemo biti u mogućnosti da Vam refundiramo novac niti pošaljemo identičan proizvod bez dodatnih troškova.

Troškovi dostave

Trošak za sve porudžbine je 200 rsd. Ovaj iznos je jedinstven za sve adrese u Srbiji.

Vreme dostave

Sve proizvode koje ste naručili i uplatili putem uplatnice na šalteru ili E-bankingom, a uplata proknjižena i evidentirana na našem računu do 16h, biće dostavljeni sutradan, najkasnije prekosutra. Napominjemo da će uplata biti proknjižena najbrže ukoliko istu izvršite u Komercijalnoj Banci, Banci Intesa ili Pošti.   
Ukoliko pri narudžbini navedete da želite da platite pouzećem, a poručili ste proizvode do 16h, porudžbina će biti dostavljena sutradan, najkasnije prekosutra.

Ukoliko porudžbinu izvršite vikendom, porudžbina će biti dostavljena u utorak, najkasnije u sredu.
Ukoliko imate posebne želje vezano za vreme isporuke, upišite u polje „Napomena“ pri poručivanju, a mi ćemo se maksimalno potruditi da Vam izađemo u susret.