Načini plaćanja

NAČINI PLAĆANJA

Kako biste kupili proizvode u našoj online prodavnici Fudbal Fanatik Suveniri potrebno je da izvršite uplatu na neki od sledećih načina:

1. Pouzećem

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji vam donosi pošiljku i to tačan iznos koji je na Nalogu za utovar-istovar expresne pošiljke (Iznos vrednosti + Ukupno) - ne postoje nikakvi dodatni troškovi. Nipošto nemojte plaćati veći iznos od navedenog. Ukoliko postoji problem odmah nas kontaktirajte dok je kurir prisutan. Isporuka se vrši putem AKS Express kurirske službe na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, kurir će Vas kontaktirati na mobilni telefon koji ste takođe naveli prilikom poručivanja proizvoda. Pošiljku će pratiti i naš račun koji će se nalaziti u paketu. Ukoliko poručite robu radnim danima do 16h, biće isporučena sutradan.

2. Uplatnicom na šalteru

Plaćanje uplatnicom na šalteru podrazumeva da nakon naručivanja iznos sa narudžbenice uplatite putem opšte uplatnice na šalteru pošte ili bilo koje poslovne banke. Ukoliko kupujete kao pravno lice (firma) na šalteru se popunjava "nalog za prenos". Podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Pomenute podatke i detaljne instrukcije oko plaćanja možete uvek pogledati na stranici "Moj nalog". Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. Takođe, čim primimo uplatu odmah ćemo Vas obavestiti mejlom. Uplata će brže biti evidentirana ukoliko uplatite u Komercijalnoj banci. Ukoliko uplata bude evidentirana radnim danima do 16h, biće isporučena sutradan.

3. E-Bankingom

Plaćanje E-Bankingom podrazumeva da nakon naručivanja, iznos sa narudžbenice uplatite e-bankingom preko svog računara. E-banking je opcija plaćanja koju vam omogućava vaša banka. Za više informacija konsultujte svoju banku kod koje posedujete tekući račun. Detaljne podatke za plaćanje e-bankingom dobijate putem emaila neposredno nakon kreiranja narudžbenice. Pomenute podatke i detaljne instrukcije u vezi plaćanja možete uvek pogledati na stranici "Moj nalog". Po evidentiranju vaše uplate, proizvodi sa narudžbenice se pakuju i šalju na adresu za isporuku. Ukoliko uplata bude evidentirana radnim danima do 16h, biće isporučena sutradan.