O nama

Online prodavnica Fudbal Fanatik Suveniri posluje u sastavu kompanije Fudbal Fanatik d.o.o. koja je specijalizovana za internet prodaju fudbalskih suvenira sa sedištem u Beogradu. Glavni motiv osnivanja i poslovanja firme je da kao prva na našim prostorima pruži uslugu prodaje zvaničnih suvenira najboljih Evropskih fudbalskih klubova.

Zbog modernizacije tržišta prodaje odlučili smo da u početku krenemo sa online prodavnicom umesto klasičnog maloprodajnog mesta. Svesni mogućnosti Internet poslovanja i potencijala koje ono nudi u našoj zemlji želimo takođe da približimo internet kupovinu prosečnom kupcu i tako smanjimo jaz između Beograda i ostatka Srbije gde bi svako imao jednaku mogućnost kupovine bez obzira na mesto stanovanja.

Takođe, verujući da je kvalitet proizvoda jedna od najbitnijih stavki prodaje, nudimo ISKLJUČIVO ORIGINALNE I ZVANIČNE proizvode najvećih Evropskih fudbalskih klubova u našoj online prodavnici.

Deleći ljubav i strast prema fudbalu, inostranim fudbalskim ligama i klubovima sa našim ljudima u Srbiji, rešili smo da spojimo posao i zadovoljstvo i da na zadovoljstvo naših kupaca, fudbalskih fanatika, započnemo prodaju suvenira. Naša misija je povećanje standarda internet poslovanja u Srbiji kao i stalno unapređenje procesa prodaje. Ideali kojim se firma Fudbal Fanatik d.o.o. vodi su profesionalnost , ljubaznost, kvalitet proizvoda, tačnost, brzina isporuke i briga o kupcu.

Podaci firme:

Fudbal Fanatik d.o.o.

Vojvode Prijezde 28

11010 Voždovac, Srbija

PIB:107930145

MB:20899590

Kontakt telefon: 062/110-9261

e-mail:fudbalfanatik.rs@gmail.com