Uslovi korišćenja

 

Posetom ili kupovinom na Internet prodavnici Fudbal Fanatik Suveniri, koja posluje u sastavu kompanije Fudbal Fanatik d.o.o. Vojvode Prijezde 28, 11010 Voždovac (u daljem tekstu Fudbal Fanatik d.o.o.), prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u tekstu koji sledi. Ljubazno Vas molimo da pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo. Fudbal Fanatik d.o.o. zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. Fudbal Fanatik d.o.o. posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Izjava o zaštiti privatnosti
Fudbal Fanatik d.o.o. se u ime Internet prodavnice Fudbal Fanatik Suveniri obavezuje da će čuvati privatnost svih naših korisnika/kupaca. Podaci koje tražimo od korisnika/kupaca su isključivo osnovni podaci koji su neophodni radi poslovanja i pružanja kvalitetne usluge. Podatke koje ste naveli prilikom registracije Fudbal Fanatik d.o.o. će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i poslovnog dobra i neće ih koristiti u druge svrhe. Pri registrovanju, a i kasnije kada god to požele, korisnicima/kupcima dajemo mogućnost izbora da li žele ili ne da se izbrišu sa newsletter liste koja se koristi u marketinške svrhe. 
Svi prikupljeni podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u kompaniji Fudbal Fanatik d.o.o. kao i naši poslovni partneri odgovorni su za poštovanje i zaštitu podataka korisnika/kupaca.

Intelektualna svojina
Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo firme Fudbal Fanatik d.o.o. ili njegovih dobavljača/
poslovnih partnera i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti kompanije Fudbal Fanatik d.o.o. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Fudbal Fanatik d.o.o. zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Elektronska / Internet komunikacija
Prilikom posete naše Internet prodavnice Fudbal Fanatik Suveniri ili kada nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem Uslova korišćenja saglasni ste da sa nama komunicirate primarno i prevashodno elektronskim putem. Naša komunikacija prema Vama će takođe primarno biti elektronskim putem preko email poruka ili newsletter-a ili obaveštenja koja će biti objavljivana na ovom sajtu. Ostavljamo mogućnost korisnicima/kupcima da nas kontaktiraju i putem telefona u slučaju da im treba neka pomoć ili objašnjenje koje ne mogu da nađu na sajtu.

Nalog kupca
Pri korišćenju Internet prodavnice Fudbal Fanatik Suveniri, posle registracije, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste sami napravili, kao i za sve aktivnosti Vašeg naloga. Fudbal Fanatik d.o.o. zadržava pravo da odbije pružanje usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja.

Pisani sadržaji korisnika/kupaca
Fudbal Fanatik d.o.o. ohrabruje sve korisnike/kupce da ostavljaju svoje impresije i komentare za bilo koju stavku na našem sajtu, kako za proizvode tako i za našu uslugu. Ipak, Fudbal Fanatik d.o.o. zadržava pravo da ne objavi i da ukloni komentare koje sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom je strogo zabranjena i protiv takvih aktivnosti Fudbal Fanatik d.o.o. može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Opis proizvoda
Fudbal Fanatik d.o.o. nastoji da sve proizvode koji se nalaze na sajtu Fudbalfanatik.rs što preciznije i tačnije opiše. Fudbal Fanatik d.o.o. garantuje da su svi navedeni podaci u vezi opisa proizvoda 100% tačni i pouzdani. Ukoliko proizvod koji ste kupili kod nas odstupa od opisa koji je naveden na sajtu ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate kako bi rešili nastali problem u što kraćem roku.

Cene proizvoda
Sve cene proizvoda navedene na Internet prodavnici Fudbal
Fanatik Suveniri su bez PDV-a jer kompanija Fudbal Fanatik d.o.o. nije obveznik PDV-a. Ukoliko proizvod poručite po jednoj ceni, a u toku dana ili sutradan proizvod promeni cenu i poskupi, Fudbal Fanatik doo će prihvatiti Vašu porudžbenicu bez obzira na promenu cene. U slučaju grube greške pri postavljanju cena, Fudbal Fanatik d.o.o. ima pravo otkazivanja porudžbine.

Radno vreme
Online prodavnica Fudbal
Fanatik Suveniri radi od 00 – 24h, 7 dana u nedelji, 365 dana u godini. U slučaju tehničkih problema ili tokom redovnog održavanja sajta ili bilo kakvog drugog slučaja nemogućnosti rada prodavnice, bićete revnosno obavešteni. Za komunikaciju preko telefona, radno vreme je radnim danima od 10:00 – 20:00h. SMS poruke primamo od 00 – 24h svakim danom.

Ostalo
Delimična ili potpuna neprimenjivost ili nezakonitost određene odredbe ovih Uslova korišćenja, neće uticati na punovažnost ostalih odredbi koje ostaju na snazi u celini. Neprimenljiva ili nezakonita odredba će biti zamenjena drugom odgovarajućom odredbom. Saglasni ste da vaša prava i obaveze proistekle iz ovih Uslova korišćenja ne možete preneti na treća lica bez izričitog pismenog odobrenja Fudbal Fanatik d.o.o.

DETALJNI USLOVI KUPOVINE

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu.

1.KAKO KUPITI

Za detaljan opis kako naručiti proizvode u našoj Internet prodavnici Fudbal Fanatik Suveniri, molimo Vas da pogledate stranu Kako kupiti.

2. PLAĆANJE

Plaćanje proizvoda na Internet prodavnici Fudbalfanatik.rs je jednostavan i lak. Koji su načini plaćanja kao i njihov detaljan opis možete pročitati na strani „Načini plaćanja“.

3. ISPORUKA I POVRAĆAJ

Sva bitna objašnjenja i uputstva koja su vezana za isporuku poručenih i plaćenih proizvoda možete pogledati na strani Isporuka i povraćaj.